Descarcare.K77.eu: Wubi

Wubi descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Wubi
Captură: Wubi

Ce este Wubi?

Wubi este un installer oficial pentru instalarea sistemului de operare Ubuntu (linux) pentru utilizatorii de Windows.
Wubi este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Folosind Wubi poți instala pe calculator sistemul de operare linux Ubuntu ca pe un simplu program de Windows.
Mai multe informații utile cu și despre programul Wubi precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Wubi detalii »»
Folosind Wubi poți instala și dezinstala linux fără să formatezi discul dur, să creezi noi partiții sau să te pricepi la linux.
Wubi permite instalarea sistemului linux chiar în aceiași partiție de Windows, fără nici un fel de problemă.
Cu ajutorul aplicației Wubi utilizatorii de Windows pot folosi și proba linux ca și cum ar fi o aplicație în plus.
Pentru a descărca gratis programul Wubi și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Wubi »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 1.49 mb || Pagină web autor: Wubi ||

Cum se folosește Wubi?

Wubi e un program ușor de instalat și de folosit, programul Wubi nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Wubi, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Wubi are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Wubi este o aplicație foarte bună din categoria programe de instalat Linux.

Cum se instalează Wubi?

Instalarea programului Wubi este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Wubi?

Wubi funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
* Pentru a putea folosi Wubi ai nevoie de minim:
Procesor: 1,3 GHz Pentium|| Memorie: 256 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 10 GB||
* Se recomandă:
Procesor: 2 GHz Pentium|| Memorie: 4 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 25 GB||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Wubi?

Principalele caracteristici ale Wubi sunt:

  • Instalare sistemului Ubuntu direct pe Windows;
  • Instalare linux fără să faci noi partiții;
  • Instalare de linux ca orice altă aplicație de Windows;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Wubi este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare automatică / manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Wubi?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Wubi ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Wubi Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Wubi.
Pentru descărcare gratuită de Wubi apasă pe următorul link: Download Wubi gratis »»

0 Comentarii

Wubi - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Wubi, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Wubi, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Wubi - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Wubi de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Wubi, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Wubi - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Wubi sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Wubi, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Wubi - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 2 + 2 =

Wubi ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Wubi cum se utilizează și la ce folosește Wubi.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Wubi, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Wubi ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Wubi trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de CardRecovery:

un program de calculator folosit pentru recuperarea de date. CardRecovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de 4Videosoft iOS Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date eliminate sau pierdute. 4Videosoft iOS Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de ApowerREC:

un foarte bun program pentru a captura, înregistra și edita video. ApowerREC este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Android Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date pierdute. Android Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de File Encryption XP:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să cripteze date. File Encryption XP este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de WinMend Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date eliminate sau pierdute. WinMend Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Any Image:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de imagine. Any Image este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »