Descarcare.K77.eu: VLC Media Player

VLC Media Player descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: VLC Media Player
Captură: VLC Media Player

Ce este VLC Media Player?

VLC Media Player este unul dintre cele mai bune playere de audio și video.
VLC Media Player este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
VLC Media Player poate reda majoritatea fișierelor de audio și video: 3GP[2], ASF, AVI, FLV, MKV, QuickTime, MP4, Ogg, OGM, WAV, MPEG-2 (ES,PS,TS,PVA,MP3), AIFF, Raw audio, Raw DV, FLAC etc..
Mai multe informații utile cu și despre programul VLC Media Player precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând VLC Media Player detalii »»
VLC Media Player nu are nevoie de nici un un codec extern sau program pentru a reda fișierele de muzică sau filme, programul are propriul său pachet de codec-uri.
Folosind VLC Media Player se pot utiliza subtitrări sau diferite piste de audio pentru un video.
În plus, VLC Media Player poate fi folosit și ca un server de stream în „unicast” sau „multicast” în IPv4 sau IPv6.
Pentru a descărca gratis programul VLC Media Player și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis VLC Media Player »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 15.90 mb || Pagină web autor: VLC Media Player ||

Cum se folosește VLC Media Player?

VLC Media Player e un program ușor de instalat și de folosit, programul VLC Media Player nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul VLC Media Player, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
VLC Media Player are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
VLC Media Player este o aplicație foarte bună din categoria programe de văzut filme și ascultat muzică, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează VLC Media Player?

Instalarea programului VLC Media Player este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului VLC Media Player?

VLC Media Player funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
Compatibil cu telefoane inteligente - „smartphone-uri” / dispozitive mobile: Android și iPhone.
* Pentru a putea folosi VLC Media Player ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 1 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 1,8 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 5 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului VLC Media Player?

Principalele caracteristici ale VLC Media Player sunt:

  • Redare de fișiere video și audio;
  • Redă o imagine de foarte bună calitate;
  • Are propriul pachet de codec-uri integrat;
  • Streaming video;
  • Redă majoritatea fișierelor de video și audio: 3GP[2], ASF, AVI, FLV, MKV, QuickTime, MP4, Ogg, OGM, WAV, MPEG-2 (ES,PS,TS,PVA,MP3), AIFF, Raw audio, Raw DV, FLAC etc.;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • VLC Media Player este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare automatică / manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă VLC Media Player?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de VLC Media Player ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis VLC Media Player Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de VLC Media Player.
Pentru descărcare gratuită de VLC Media Player apasă pe următorul link: Download VLC Media Player gratis »»

0 Comentarii

VLC Media Player - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului VLC Media Player, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre VLC Media Player, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
VLC Media Player - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu VLC Media Player de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat VLC Media Player, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
VLC Media Player - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației VLC Media Player sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de VLC Media Player, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
VLC Media Player - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 1 + 2 =

VLC Media Player ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca VLC Media Player cum se utilizează și la ce folosește VLC Media Player.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești VLC Media Player, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: VLC Media Player ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că VLC Media Player trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Advanced Disk Cleaner:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să curățe și să îmbunătățească funcționarea calculatorului. Advanced Disk Cleaner este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de BeatStar:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică. BeatStar este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de SyncManager:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere și foldere. SyncManager este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de NeoSetup:

un program de calculator folosit pentru a administra programele instalate pe computer. NeoSetup este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Wave Editor:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze audio. Wave Editor este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free File Encrypter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze datele. Free File Encrypter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Cute Sticky Notes:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Cute Sticky Notes este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »