Descarcare.K77.eu: SopCast 4.2.0

SopCast 4.2.0 descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: SopCast 4.2.0
Captură: SopCast 4.2.0

Ce este SopCast 4.2.0?

SopCast 4.2.0 este un program gratuit de văzut pe internet programe de televiziune sau pentru asculta radio.
SopCast 4.2.0 este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
SopCast folosește modelul P2P pentru a putea reda semnal de televiziune, video, audio sau radio.
Mai multe informații utile cu și despre programul SopCast 4.2.0 precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând SopCast 4.2.0 detalii »»
Cu cât sunt mai multe persoane ce utilizează SopCast pentru a urmări sau asculta același program radio sau TV cu atât mai bine se va recepționa programul respectiv de televiziune sau radio.
Cu SopCast poți vedea o mulțime de programe de televiziune din toată lumea fără a fi nevoie să plătești nimic.
Pentru a folosi SopCast, conexiunea ta la internet trebuie să fie de bună calitate.
Pentru a descărca gratis programul SopCast 4.2.0 și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis SopCast 4.2.0 »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 7.40 mb || Pagină web autor: SopCast 4.2.0 ||

Cum se folosește SopCast 4.2.0?

SopCast e un program ușor de instalat și de folosit, programul SopCast consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul SopCast 4.2.0, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
SopCast are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
SopCast este o aplicație foarte bună din categoria programe de văzut canale tv pe calculator, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează SopCast 4.2.0?

Instalarea programului SopCast 4.2.0 este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului SopCast 4.2.0?

SopCast funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.
Compatibil cu telefoane inteligente - „smartphone-uri” / dispozitive mobile: Android.
* Pentru a putea folosi SopCast ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 50 MB|| Internet în bandă largă||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 2 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului SopCast 4.2.0?

Principalele caracteristici ale SopCast sunt:

 • Streaming TV;
 • Streaming radio;
 • Streaming audio, video;
 • Suport: ASF, WMV, RM, RMVB;
 • Broadcasting Group;
 • User Classifications;
 • Vizionare de programe TV online;
 • Vizionare de meciuri de fotbal online;
 • Vizionare de canale de filme online;
 • Vizionare de canale de sport online;
 • Interfață simplă și intuitivă;
 • SopCast este o aplicație ușor de folosit;
 • Suport în diferite limbi;
 • Actualizare automatică / manuală;
 • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă SopCast 4.2.0?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de SopCast 4.2.0 ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis SopCast 4.2.0 Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de SopCast 4.2.0.
Pentru descărcare gratuită de SopCast 4.2.0 apasă pe următorul link: Download SopCast 4.2.0 gratis »»

2 Comentarii

1. Lămuriri actualizare

Publicat de: eugolt în

Bună ziua,
Vă rog să-mi spuneți dacă am descărcat SopCast 3.9.6 și am mai descarcat și 3.5.0 se actualizează automat cum zice la versiunea 4 și aceasta?
Mulțumesc!

1.1. Actualizări automate

Publicat de: Marius în

Dacă ai o versiune originală, da, se va actualiza automat la ultima versiune!

SopCast 4.2.0 - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului SopCast 4.2.0, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre SopCast 4.2.0, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
SopCast 4.2.0 - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu SopCast 4.2.0 de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat SopCast 4.2.0, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
SopCast 4.2.0 - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației SopCast 4.2.0 sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de SopCast 4.2.0, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
SopCast 4.2.0 - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 2 + 2 =

SopCast 4.2.0 ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca SopCast 4.2.0 cum se utilizează și la ce folosește SopCast 4.2.0.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești SopCast 4.2.0, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: SopCast 4.2.0 ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că SopCast 4.2.0 trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Advanced Disk Cleaner:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să curățe și să îmbunătățească funcționarea calculatorului. Advanced Disk Cleaner este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de BeatStar:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică. BeatStar este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de SyncManager:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere și foldere. SyncManager este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de NeoSetup:

un program de calculator folosit pentru a administra programele instalate pe computer. NeoSetup este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Wave Editor:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze audio. Wave Editor este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free File Encrypter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze datele. Free File Encrypter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Cute Sticky Notes:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Cute Sticky Notes este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »