Descarcare.K77.eu: PartitionGuru

PartitionGuru descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: PartitionGuru
Captură: PartitionGuru

Ce este PartitionGuru?

PartitionGuru este un program de calculator folosit pentru creare și gestionare de partiții.
PartitionGuru este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Folosind PartitionGuru poți elimina, redimensiona sau crea partiții noi.
Mai multe informații utile cu și despre programul PartitionGuru precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând PartitionGuru detalii »»
PartitionGuru este un software sigur, stabil, util și foarte eficient.
În plus, PartitionGuru permite eliminarea permanentă de date sau recuperarea de date pierdute.
PartitionGuru este un program de partiționat, special gândit să poată fi folosit de orice tip de utilizator.
Pentru a descărca gratis programul PartitionGuru și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis PartitionGuru »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 54.90 mb || Pagină web autor: PartitionGuru ||

Cum se folosește PartitionGuru?

PartitionGuru e un program ușor de instalat și de folosit, programul PartitionGuru nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul PartitionGuru, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
PartitionGuru are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
PartitionGuru este o aplicație foarte bună din categoria programe de creat și administrat partiții, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează PartitionGuru?

Instalarea programului PartitionGuru este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului PartitionGuru?

PartitionGuru funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.

* Pentru a putea folosi PartitionGuru ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului PartitionGuru?

Principalele caracteristici ale PartitionGuru sunt:

 • Administrarea de partiții;
 • Creare de partiții;
 • Redimensionare de partiții;
 • Eliminare de partiții;
 • Formatarea de partiții;
 • Recuperarea de partiții;
 • Eliminarea permanentă de date;
 • Recuperare de date;
 • Diferite opțiuni de backup;
 • Verificarea și repararea de sectoare;
 • Interfață simplă și intuitivă;
 • PartitionGuru este o aplicație ușor de folosit;
 • Actualizare manuală;
 • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă PartitionGuru?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de PartitionGuru ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis PartitionGuru Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de PartitionGuru.
Pentru descărcare gratuită de PartitionGuru apasă pe următorul link: Download PartitionGuru gratis »»

0 Comentarii

PartitionGuru - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului PartitionGuru, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre PartitionGuru, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
PartitionGuru - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu PartitionGuru de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat PartitionGuru, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
PartitionGuru - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației PartitionGuru sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de PartitionGuru, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
PartitionGuru - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 3 + 2 =

PartitionGuru ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca PartitionGuru cum se utilizează și la ce folosește PartitionGuru.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești PartitionGuru, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: PartitionGuru ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că PartitionGuru trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Offline Maps and GPS Offline:

un program pentru telefoane inteligente ce oferă utilizatorilor un sistem de navigare GPS ce poate fi folosit fără conexiune la internet. Offline Maps and GPS Offline este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Offline Maps & Navigation:

un program pentru telefoane inteligente ce oferă utilizatorilor un sistem de navigare asistată de GPS fără să fie nevoie de o conexiune la internet. Offline Maps & Navigation este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de MapFactor GPS Navigation Maps:

un program pentru telefoane inteligente ce oferă utilizatorilor un sistem de navigare asistată de GPS. MapFactor GPS Navigation Maps este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Strava:

un program pentru diferite dispozitive mobile, o aplicație GPS pentru a înregistra și analiza diferite activități sportive. Strava este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Karaoke One:

un program pentru diferite dispozitive ce permite utilizatorilor să cânte karaoke. Karaoke One este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Live Home 3D:

un program gratuit de calculator, folosit pentru a decora interioare cu mobilier. Live Home 3D este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Videopix Movie Maker:

un program de calculator, ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere video. Videopix Movie Maker este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »