Descarcare.K77.eu: Mozilla Firefox 52

Mozilla Firefox 52 descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Mozilla Firefox 52
Captură: Mozilla Firefox 52

Ce este Mozilla Firefox 52?

Mozilla Firefox 52 este unul dintre cele mai bune și cele mai folosite browsere, adevăratul competitor pentru browser-ul de la Microsoft Internet Explorer.
Mozilla Firefox 52 este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Cu Mozilla Firefox navigarea pe internet este mult mai ușoară și mai sigură.
Mai multe informații utile cu și despre programul Mozilla Firefox 52 precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Mozilla Firefox 52 detalii »»
Mozilla Firefox restaurează sesiunile de navigare, are un corector ortografic foarte bun și un motor de căutare integrat.
Mozilla Firefox oferă protecție antiphishing, actualizări automate și dispune de plugin-uri pentru ai îmbunătăți interfața.
Mozilla Firefox dispune de multe alte instrumente ce fac navigarea pe internet simplă, comodă și sigură.
Pentru a descărca gratis programul Mozilla Firefox 52 și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Mozilla Firefox 52 »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 7.80 mb || Pagină web autor: Mozilla Firefox 52 ||

Cum se folosește Mozilla Firefox 52?

Mozilla Firefox e un program ușor de instalat și de folosit, programul Mozilla Firefox nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Mozilla Firefox 52, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Mozilla Firefox are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Mozilla Firefox este o aplicație foarte bună din categoria browsere de internet, programe de navigat pe internet, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Mozilla Firefox 52?

Instalarea programului Mozilla Firefox 52 este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Mozilla Firefox 52?

Mozilla Firefox funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 98 / Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
Compatibil cu telefoane inteligente - „smartphone-uri” / dispozitive mobile: Android.
* Pentru a putea folosi Mozilla Firefox ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 100 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Mozilla Firefox 52?

Principalele caracteristici ale Mozilla Firefox sunt:

  • Instrumente de navigare: restaurarea sesiunilor, spellchecker, canale (RSS), marcaje dinamice, blocarea ferestrelor de tip pop-up;
  • Foarte sigur: protecție anti-phishing, cod sursă sigur, curățare de informații private;
  • Poate fi personalizat: posibilitatea de a alege una dintre miile de accesorii care îmbunătățesc programul;
  • Manager de motoare de căutare;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Mozilla Firefox este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare automatică / manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Mozilla Firefox 52?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Mozilla Firefox 52 ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Mozilla Firefox 52 Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Mozilla Firefox 52.
Pentru descărcare gratuită de Mozilla Firefox 52 apasă pe următorul link: Download Mozilla Firefox 52 gratis »»

0 Comentarii

Mozilla Firefox 52 - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Mozilla Firefox 52, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Mozilla Firefox 52, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Mozilla Firefox 52 - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Mozilla Firefox 52 de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Mozilla Firefox 52, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Mozilla Firefox 52 - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Mozilla Firefox 52 sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Mozilla Firefox 52, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Mozilla Firefox 52 - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 6 + 2 =

Mozilla Firefox 52 ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Mozilla Firefox 52 cum se utilizează și la ce folosește Mozilla Firefox 52.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Mozilla Firefox 52, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Mozilla Firefox 52 ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Mozilla Firefox 52 trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Advanced Disk Cleaner:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să curățe și să îmbunătățească funcționarea calculatorului. Advanced Disk Cleaner este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de BeatStar:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică. BeatStar este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de SyncManager:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere și foldere. SyncManager este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de NeoSetup:

un program de calculator folosit pentru a administra programele instalate pe computer. NeoSetup este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Wave Editor:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze audio. Wave Editor este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free File Encrypter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze datele. Free File Encrypter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Cute Sticky Notes:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Cute Sticky Notes este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »