Descarcare.K77.eu: JDownloader

JDownloader descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: JDownloader
Captură: JDownloader

Ce este JDownloader?

JDownloader este un program de calculator folosit pentru gestionarea descărcărilor făcute de pe internet.
JDownloader este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Folosind JDownloader poți descărca de pe site-urile de descărcare cele mai cunoscute precum Rapidshare.com sau Megaupload.com.
Mai multe informații utile cu și despre programul JDownloader precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând JDownloader detalii »»
JDownloader permite descărcări multiple paralele și reluarea descărcării din punctul din care a fost întreruptă.
JDownloader este un manager de download făcut în limbajul de programare Java.
JDownloader se ocupă automat de gestionarea descărcărilor făcute din internet, scrii doar adresa URL a locului de unde vrei să descarci și de restul se ocupă programul.
Pentru a descărca gratis programul JDownloader și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis JDownloader »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 74.70 mb || Pagină web autor: JDownloader ||

Cum se folosește JDownloader?

JDownloader e un program ușor de instalat și de folosit, programul JDownloader nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul JDownloader, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
JDownloader are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
JDownloader este o aplicație foarte bună din categoria programe de administrat downloaduri, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează JDownloader?

Instalarea programului JDownloader este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului JDownloader?

JDownloader funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
* Pentru a putea folosi JDownloader ai nevoie de minim:
Procesor: 1,3 GHz Pentium|| Memorie: 128 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB|| Internet în bandă largă||
* Se recomandă:
Procesor: 2,6 GHz Pentium|| Memorie: 1 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 20 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului JDownloader?

Principalele caracteristici ale JDownloader sunt:

  • Gestionarea descărcărilor din internet;
  • Accelerarea descărcărilor;
  • Descărcări multiple paralele;
  • Descărcări de pe site-urile web: depositfiles.com, Filefactory.com, Filer.net, Freakshare.net, Meinupload.com, Megaupload.com, Netload.com, RapidShare.com, RapidShare.de, Uploaded.to, etc.;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • JDownloader este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă JDownloader?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de JDownloader ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis JDownloader Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de JDownloader.
Pentru descărcare gratuită de JDownloader apasă pe următorul link: Download JDownloader gratis »»

0 Comentarii

JDownloader - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului JDownloader, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre JDownloader, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
JDownloader - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu JDownloader de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat JDownloader, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
JDownloader - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației JDownloader sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de JDownloader, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
JDownloader - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 2 + 2 =

JDownloader ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca JDownloader cum se utilizează și la ce folosește JDownloader.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești JDownloader, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: JDownloader ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că JDownloader trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de CardRecovery:

un program de calculator folosit pentru recuperarea de date. CardRecovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de 4Videosoft iOS Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date eliminate sau pierdute. 4Videosoft iOS Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de ApowerREC:

un foarte bun program pentru a captura, înregistra și edita video. ApowerREC este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Android Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date pierdute. Android Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de File Encryption XP:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să cripteze date. File Encryption XP este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de WinMend Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date eliminate sau pierdute. WinMend Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Any Image:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de imagine. Any Image este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »