Descarcare.K77.eu: Internet Explorer 11

Internet Explorer 11 descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Internet Explorer 11
Captură: Internet Explorer 11

Ce este Internet Explorer 11?

Internet Explorer 11 este cunoscutul browser web a celor de la Microsoft, un program pentru calculator folosit pentru a naviga prin pagini web.
Internet Explorer 11 este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Internet Explorer este o versiune îmbunătățită a mai cunoscutelor browser-e web Internet Explorer 9 sau Internet Explorer 10.
Mai multe informații utile cu și despre programul Internet Explorer 11 precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Internet Explorer 11 detalii »»
Internet Explorer față de versiunile precedente este mult mai personaliza-bil, mai sigur, mai simplu și mult mai eficient.
Internet Explorer mai are în plus față de versiunile anterioare motorul de căutare integrat în bara de adrese, obținându-se astfel în timp ce scrii atât detalii despre paginile vizitate cât și opțiuni noi oferite de motorul de căutare.
Cu Internet Explorer navigarea devine mult mai privată / confidențială, programul nu mai este configurat să înregistreze automat paginile web vizitate.
Pentru a descărca gratis programul Internet Explorer 11 și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Internet Explorer 11 »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 17.00 mb || Pagină web autor: Internet Explorer 11 ||

Cum se folosește Internet Explorer 11?

Internet Explorer e un program ușor de instalat și de folosit, programul Internet Explorer nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Internet Explorer 11, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Internet Explorer are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Internet Explorer este o aplicație foarte bună din categoria programe de navigat pe pagini web, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Internet Explorer 11?

Instalarea programului Internet Explorer 11 este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Internet Explorer 11?

Internet Explorer funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 7 / Windows 8 - funcționează foarte bine cu Windows 7.
Compatibil cu telefoane inteligente - „smartphone-uri” / dispozitive mobile: Windows Phone.
* Pentru a putea folosi Internet Explorer ai nevoie de minim:
Procesor: 1,3 GHz Pentium|| Memorie: 256 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 250 MB|| Internet în bandă largă||
* Se recomandă:
Procesor: 2 GHz Pentium|| Memorie: 4 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Internet Explorer 11?

Principalele caracteristici ale Internet Explorer sunt:

  • Navigare mai sigură, secretă și mai ușoară;
  • Acceleratori;
  • Navigare îmbunătățită și un randament ridicat;
  • Căutare instantanee;
  • Este disponibil și în limba română;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Internet Explorer este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare automatică / manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Internet Explorer 11?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Internet Explorer 11 ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Internet Explorer 11 Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Internet Explorer 11.
Pentru descărcare gratuită de Internet Explorer 11 apasă pe următorul link: Download Internet Explorer 11 gratis »»

0 Comentarii

Internet Explorer 11 - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Internet Explorer 11, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Internet Explorer 11, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Internet Explorer 11 - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Internet Explorer 11 de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Internet Explorer 11, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Internet Explorer 11 - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Internet Explorer 11 sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Internet Explorer 11, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Internet Explorer 11 - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 3 + 2 =

Internet Explorer 11 ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Internet Explorer 11 cum se utilizează și la ce folosește Internet Explorer 11.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Internet Explorer 11, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Internet Explorer 11 ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Internet Explorer 11 trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Advanced Disk Cleaner:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să curățe și să îmbunătățească funcționarea calculatorului. Advanced Disk Cleaner este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de BeatStar:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică. BeatStar este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de SyncManager:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere și foldere. SyncManager este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de NeoSetup:

un program de calculator folosit pentru a administra programele instalate pe computer. NeoSetup este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Wave Editor:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze audio. Wave Editor este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free File Encrypter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze datele. Free File Encrypter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Cute Sticky Notes:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Cute Sticky Notes este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »