HTTrack WebSite Copier descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

Ce este HTTrack WebSite Copier?

HTTrack WebSite Copier este un program de calculator folosit pentru a naviga pe site-uri web atunci când nu ești conectat la internet.

HTTrack WebSite Copier este un program din categoria programelor Freeware program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.

fotografie: HTTrack WebSite Copier
Captură: HTTrack WebSite Copier

Folosind HTTrack WebSite Copier poți descărca pe hard disk toate site-urile web pe care dorești.

Mai multe informații utile cu și despre programul HTTrack WebSite Copier precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând

HTTrack WebSite Copier descarcă site-urile indicate în întregime, în acest fel reușind să ofere posibilitatea de a naviga fără să ai o conexiune la internet.

Pentru a descărca gratis programul HTTrack WebSite Copier și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare:

Sisteme de operare: Windows / Android / Linux / Mac

Licență: Gratis(Freeware)

Mărime: 3.46 mb

Cum se folosește HTTrack WebSite Copier?

Atunci când instalează o aplicație, utilizatorul dorește ca aceasta să-i fie utilă și să facă cea ce promite, dacă HTTrack WebSite Copier îndeplinește cerințele tale, doar tu o poți spune.

Părerea mea este, că în linii mari, HTTrack WebSite Copier face cea ce spune că face, dar mereu se poate găsi câte un utilizator nemulțumit.

HTTrack WebSite Copier are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.

HTTrack WebSite Copier e un program ușor de instalat și de folosit, programul HTTrack WebSite Copier nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.

Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul HTTrack WebSite Copier, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.

HTTrack WebSite Copier este o aplicație foarte bună din categoria programe de navigat pagini web când nu ai conexiune la internet.

Cum se instalează HTTrack WebSite Copier?

Instalarea programului HTTrack WebSite Copier este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).

De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.

Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.

Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului HTTrack WebSite Copier?

HTTrack WebSite Copier funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.

Compatibil cu telefoane inteligente - „smartphone-uri” / dispozitive mobile: Android.

* Pentru a putea folosi HTTrack WebSite Copier ai nevoie de minim:

Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 128 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB|| Internet în bandă largă||

* Se recomandă:

Procesor: 1,8 GHz Pentium|| Memorie: 1 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 5 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului HTTrack WebSite Copier?

Mai jos puteți vedea o listă cu ce poate face și cele mai importante caracteristici ale: HTTrack WebSite Copier

  • Actualizare manuală;
  • HTTrack WebSite Copier este o aplicație ușor de folosit;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Păstrează structura originală a site-ului descărcat;
  • Capturi identice ale site-urilor descărcate;
  • Descarcă site-uri întregi pe discul local;
  • Permite navigarea pe site-uri web atunci când nu ai conexiune la internet;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă HTTrack WebSite Copier?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de HTTrack WebSite Copier ai mai multe posibilități.

Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis HTTrack WebSite Copier este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.

Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.

Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.

În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea a HTTrack WebSite Copier.

Pentru descărcare gratuită a aplicației HTTrack WebSite Copier apasă pe următorul link din butonul de descărcare:.

0 Comentarii

HTTrack WebSite Copier - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului HTTrack WebSite Copier, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre HTTrack WebSite Copier, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
HTTrack WebSite Copier - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu HTTrack WebSite Copier de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat HTTrack WebSite Copier, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
HTTrack WebSite Copier - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației HTTrack WebSite Copier sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de HTTrack WebSite Copier, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
HTTrack WebSite Copier - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 3 + 2 =

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că HTTrack WebSite Copier trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

AceView

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a AceView

AceView

Ulaa

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Ulaa

Ulaa

Octo Browser

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Octo Browser

Octo Browser

Windows File Manager

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Windows File Manager

Windows File Manager

Files

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Files

Files

Cisdem Duplicate Finder

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Cisdem Duplicate Finder

Cisdem Duplicate Finder

Filedime

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Filedime

Filedime

Directory Opus

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Directory Opus

Directory Opus

Explorer++

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Explorer++

Explorer++

LobbyBrowser

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a LobbyBrowser

LobbyBrowser