Descarcare.K77.eu: FolderMill

FolderMill descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: FolderMill
Captură: FolderMill

Ce este FolderMill?

FolderMill este un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească documente de text.
FolderMill este un program din categoria programelor Trial, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Folosind FolderMill, convertirea de documente, este o muncă mult mai simplă și mai rapidă.
Mai multe informații utile cu și despre programul FolderMill precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând FolderMill detalii »»
FolderMill este un software simplu, stabil, rapid și eficient.
În plus, FolderMill oferă diferite opțiuni de personalizare și configurare.
FolderMill este un program de convertit documente, special gândit să poată fi folosit de orice tip de utilizator, cu experiență sau fără experiență.
Pentru a descărca gratis programul FolderMill și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis FolderMill »»

|| Tip licenţă: Trial || Mărime: 79.40 mb || Pagină web autor: FolderMill ||

Cum se folosește FolderMill?

FolderMill e un program ușor de instalat și de folosit, programul FolderMill nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul FolderMill, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
FolderMill are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
FolderMill este o aplicație foarte bună din categoria programe de convertit intre diferite formate de documente.

Cum se instalează FolderMill?

Instalarea programului FolderMill este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului FolderMill?

FolderMill funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.

* Pentru a putea folosi FolderMill ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB|| Internet în bandă largă||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului FolderMill?

Principalele caracteristici ale FolderMill sunt:

  • Convertire de documente;
  • Compatibil cu cele mai cunoscute formate de text;
  • Convertire pe loturi;
  • Diferite opțiuni de comprimare;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • FolderMill este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă FolderMill?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de FolderMill ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis FolderMill Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de FolderMill.
Pentru descărcare gratuită de FolderMill apasă pe următorul link: Download FolderMill gratis »»

0 Comentarii

FolderMill - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului FolderMill, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre FolderMill, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
FolderMill - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu FolderMill de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat FolderMill, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
FolderMill - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației FolderMill sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de FolderMill, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
FolderMill - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 2 + 2 =

FolderMill ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca FolderMill cum se utilizează și la ce folosește FolderMill.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești FolderMill, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: FolderMill ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că FolderMill trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Offline Maps and GPS Offline:

un program pentru telefoane inteligente ce oferă utilizatorilor un sistem de navigare GPS ce poate fi folosit fără conexiune la internet. Offline Maps and GPS Offline este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Offline Maps & Navigation:

un program pentru telefoane inteligente ce oferă utilizatorilor un sistem de navigare asistată de GPS fără să fie nevoie de o conexiune la internet. Offline Maps & Navigation este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de MapFactor GPS Navigation Maps:

un program pentru telefoane inteligente ce oferă utilizatorilor un sistem de navigare asistată de GPS. MapFactor GPS Navigation Maps este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Strava:

un program pentru diferite dispozitive mobile, o aplicație GPS pentru a înregistra și analiza diferite activități sportive. Strava este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Karaoke One:

un program pentru diferite dispozitive ce permite utilizatorilor să cânte karaoke. Karaoke One este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Live Home 3D:

un program gratuit de calculator, folosit pentru a decora interioare cu mobilier. Live Home 3D este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Videopix Movie Maker:

un program de calculator, ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere video. Videopix Movie Maker este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »