Descarcare.K77.eu: e107

e107 descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: e107
Captură: e107

Ce este e107?

e107 este un sistem pentru administrarea de conținut, ce permite utilizatorilor să administreze pagini web.
e107 este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
e107 este un CMS scris în limbajul de programare php și utilizează bazele de date MYSQL pentru stocare de date.
Mai multe informații utile cu și despre programul e107 precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând e107 detalii »»
e107 este un sistem de management de conținut complet personaliza-bil, rapid și stabil.
Folosind e107 se pot administra orice fel de site-uri web: de știri, economice, pentru instituții, pagini personale, blog-uri etc..
e107 dispune de diferite șabloane, permite adăugarea de fluxuri de știri, fluxuri RSS sau permite adăugarea de diferite formulare.
Pentru a descărca gratis programul e107 și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis e107 »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 3.86 mb || Pagină web autor: e107 ||

Cum se folosește e107?

e107 e un program ușor de instalat și de folosit, programul e107 nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul e107, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
e107 are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
e107 este o aplicație foarte bună din categoria sisteme de administrat conținut.

Cum se instalează e107?

Instalarea programului e107 este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului e107?

e107 funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
* Pentru a putea folosi e107 ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 128 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 3 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului e107?

Principalele caracteristici ale e107 sunt:

  • Administrare de conținut web;
  • Complet personaliza-bil;
  • Rapid, sigur și eficient;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • e107 este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă e107?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de e107 ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis e107 Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de e107.
Pentru descărcare gratuită de e107 apasă pe următorul link: Download e107 gratis »»

0 Comentarii

e107 - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului e107, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre e107, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
e107 - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu e107 de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat e107, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
e107 - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației e107 sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de e107, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
e107 - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 3 + 2 =

e107 ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca e107 cum se utilizează și la ce folosește e107.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești e107, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: e107 ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că e107 trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Merge:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să modifice fotografii. Merge este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de CometBird:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să navigheze pe site-urile web favorite. CometBird este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de eLib:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze cărți electronice. eLib este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free Photo Converter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească fotografii. Free Photo Converter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de PicaJet:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fotografii. PicaJet este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Image Eye:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizualizeze fotografii. Image Eye este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Commander:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fișiere și foldere. Commander este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »