Descarcare.K77.eu: DriverScanner

DriverScanner descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: DriverScanner
Captură: DriverScanner

Ce este DriverScanner?

DriverScanner este un program de calculator ce permite utilizatorilor să gestioneze driverele de pe calculator.
DriverScanner este un program din categoria programelor Trial, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
DriverScanner este foarte util când vrei să afli ce drivere trebuie să actualizezi.
Mai multe informații utile cu și despre programul DriverScanner precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând DriverScanner detalii »»
DriverScanner scanează calculatorul și detectează toate driverele instalate pe calculator.
Programul DriverScanner prezintă un raport cu toate driverele ce trebuie actualizate.
DriverScanner este un program de actualizat drivere util oricărui tip de utilizator, cu experiență sau fără experiență.
Pentru a descărca gratis programul DriverScanner și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis DriverScanner »»

|| Tip licenţă: Trial || Mărime: 5.63 mb || Pagină web autor: DriverScanner ||

Cum se folosește DriverScanner?

DriverScanner e un program ușor de instalat și de folosit, programul DriverScanner nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul DriverScanner, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
DriverScanner are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
DriverScanner este o aplicație foarte bună din categoria programe de actualizat drivere.

Cum se instalează DriverScanner?

Instalarea programului DriverScanner este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului DriverScanner?

DriverScanner funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.
* Pentru a putea folosi DriverScanner ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 128 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 1 GB|| Internet în bandă largă||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 3 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului DriverScanner?

Principalele caracteristici ale DriverScanner sunt:

  • Detectează toate driverele instalate pe calculator;
  • Prezintă un raport cu driverele ce trebuie actualizate;
  • Actualizarea automată a driverelor;
  • Simplitate, calitate și eficiență;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • DriverScanner este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă DriverScanner?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de DriverScanner ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis DriverScanner Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de DriverScanner.
Pentru descărcare gratuită de DriverScanner apasă pe următorul link: Download DriverScanner gratis »»

0 Comentarii

DriverScanner - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului DriverScanner, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre DriverScanner, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
DriverScanner - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu DriverScanner de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat DriverScanner, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
DriverScanner - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației DriverScanner sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de DriverScanner, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
DriverScanner - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 3 + 2 =

DriverScanner ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca DriverScanner cum se utilizează și la ce folosește DriverScanner.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești DriverScanner, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: DriverScanner ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că DriverScanner trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de GoldBug Messenger:

un program de calculator ce permite utilizator să trimită mesaje instant. GoldBug Messenger este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de RegRun Reanimator:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să elimine manual diferite amenințări malware. RegRun Reanimator este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de JPasswords:

un program pentru computer ce permite utilizatorilor să administreze parole. JPasswords este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Vectr:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze grafică vectorială. Vectr este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de LiteIDE:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze cod. LiteIDE este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Tor Messenger:

un program de calculator folosit pentru a trimite mesaje instant. Tor Messenger este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Crypt it:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să cripteze date. Crypt it este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »