Descarcare.K77.eu: Clementine

Clementine descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Clementine
Captură: Clementine

Ce este Clementine?

Clementine este un player audio, un program ce permite utilizatorilor să asculte muzică.
Clementine este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Folosind Clementine poți asculta muzică de pe cd-uri sau în diferite formate audio.
Mai multe informații utile cu și despre programul Clementine precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Clementine detalii »»
Clementine permite creare de liste de redare inteligente sau liste de redare dinamice.
În plus, Clementine permite de asemeni ascultarea de radio de pe Internet.
Clementine este un player audio, special gândit să poată fi folosit de orice tip de utilizator, cu experiență sau fără experiență.
Pentru a descărca gratis programul Clementine și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Clementine »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 20.20 mb || Pagină web autor: Clementine ||

Cum se folosește Clementine?

Clementine e un program ușor de instalat și de folosit, programul Clementine nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Clementine, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Clementine are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Clementine este o aplicație foarte bună din categoria programe de ascultat muzică, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Clementine?

Instalarea programului Clementine este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Clementine?

Clementine funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.
* Pentru a putea folosi Clementine ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 1 GB||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 8 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Clementine?

Principalele caracteristici ale Clementine sunt:

  • Redare de fișiere de audio;
  • Redare de cd-uri audio;
  • Ascultare de radio de pe internet;
  • Creare de liste de redare;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Clementine este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Clementine?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Clementine ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Clementine Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Clementine.
Pentru descărcare gratuită de Clementine apasă pe următorul link: Download Clementine gratis »»

0 Comentarii

Clementine - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Clementine, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Clementine, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Clementine - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Clementine de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Clementine, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Clementine - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Clementine sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Clementine, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Clementine - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 4 + 2 =

Clementine ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Clementine cum se utilizează și la ce folosește Clementine.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Clementine, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Clementine ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Clementine trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Animotica:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze și să editeze fișiere de video. Animotica este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Keep My Notes:

un program pentru dispozitive Android ce permite utilizatorilor să creeze și administreze notițe. Keep My Notes este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Offline GPS:

un program pentru telefoane inteligente ce oferă utilizatorilor un sistem de navigare asistată de GPS. Offline GPS este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Recording Studio:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă înregistrări audio. Recording Studio este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Karta GPS:

un program pentru diferite dispozitive mobile, o aplicație de navigare asistată de GPS. Karta GPS este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de CropiPic:

un program de calculator folosit pentru editare de video. CropiPic este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Fast Notepad:

un program pentru diferite dispozitive, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Fast Notepad este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »