Cleanmgr+ descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

Ce este Cleanmgr+?

Cleanmgr+ este un program de calculator ce permite utilizatorilor să curețe și să îmbunătățească funcționarea calculatorului.

Cleanmgr+ este un program din categoria programelor Freeware program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.

fotografie: Cleanmgr+
Captură: Cleanmgr+

Folosind Cleanmgr+ poți elibera spațiu pe hard disk eliminând fișierele temporare sau toate fișierele inutile.

Mai multe informații utile cu și despre programul Cleanmgr+ precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând

Cleanmgr+ este foarte util pentru a optimiza performanțele calculatorului.

Pentru a descărca gratis programul Cleanmgr+ și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare:

Sisteme de operare: Windows

Licență: Gratis(Freeware)

Mărime: 0.20 mb

Web autor:

Cum se folosește Cleanmgr+?

Atunci când instalează o aplicație, utilizatorul dorește ca aceasta să-i fie utilă și să facă cea ce promite, dacă Cleanmgr+ îndeplinește cerințele tale, doar tu o poți spune.

Părerea mea este, că în linii mari, Cleanmgr+ face cea ce spune că face, dar mereu se poate găsi câte un utilizator nemulțumit.

Cleanmgr+ are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.

Cleanmgr+ e un program ușor de instalat și de folosit, programul Cleanmgr+ nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.

Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Cleanmgr+, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.

Cleanmgr+ este o aplicație foarte bună din categoria programe de curățare și optimizare, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Cleanmgr+?

Instalarea programului Cleanmgr+ este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).

De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.

Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.

Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Cleanmgr+?

Cleanmgr+ funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.

* Pentru a putea folosi Cleanmgr+ ai nevoie de minim:

Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB||

* Se recomandă:

Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Cleanmgr+?

Mai jos puteți vedea o listă cu ce poate face și cele mai importante caracteristici ale: Cleanmgr+

  • Actualizare manuală;
  • Suport în diferite limbi;
  • Cleanmgr+ este o aplicație ușor de folosit;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Eliminarea istoricului Windows-ului;
  • Eliminarea istoricului de internet;
  • Eliminarea de fișiere temporare de internet;
  • Eliminarea de fișiere temporare;
  • Eliminare de fișiere inutile;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Cleanmgr+?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Cleanmgr+ ai mai multe posibilități.

Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Cleanmgr+ este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.

Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.

Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.

În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea a Cleanmgr+.

Pentru descărcare gratuită a aplicației Cleanmgr+ apasă pe următorul link din butonul de descărcare:.

0 Comentarii

Cleanmgr+ - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Cleanmgr+, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Cleanmgr+, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Cleanmgr+ - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Cleanmgr+ de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Cleanmgr+, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Cleanmgr+ - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Cleanmgr+ sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Cleanmgr+, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Cleanmgr+ - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 3 + 2 =

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Cleanmgr+ trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

SpeedCommander

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a SpeedCommander

SpeedCommander

AB Commander

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a AB Commander

AB Commander

HiFile

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a HiFile

HiFile

Basilisk

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Basilisk

Basilisk

Min

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Min

Min

Midori

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Midori

Midori

Mypal

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Mypal

Mypal

ixBrowser

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a ixBrowser

ixBrowser

Kameleo

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a Kameleo

Kameleo

CCleaner Browser

Descarcă gratis versiunea cea mai recentă a CCleaner Browser

CCleaner Browser