Descarcare.K77.eu: ALZip

ALZip descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: ALZip
Captură: ALZip

Ce este ALZip?

ALZip este un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fișiere comprimate.
ALZip este un program din categoria programelor Trial, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Folosind ALZip poți despacheta fișiere comprimate în cele mai cunoscute formate.
Mai multe informații utile cu și despre programul ALZip precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând ALZip detalii »»
ALZip permite de asemeni comprimarea de fișiere în diferite formate: ZIP, EGG, ALZ, TAR, TBZ, TGZ, LZH, JAR.
O caracteristică interesantă oferită de ALZip, este că permite restaurarea fișierelor corupte.
ALZip este un program de administrat fișiere comprimate, special gândit să poată fi folosit de orice tip de utilizator.
Pentru a descărca gratis programul ALZip și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis ALZip »»

|| Tip licenţă: Trial || Mărime: 6.54 mb || Pagină web autor: ALZip ||

Cum se folosește ALZip?

ALZip e un program ușor de instalat și de folosit, programul ALZip nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul ALZip, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
ALZip are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
ALZip este o aplicație foarte bună din categoria programe de administrat fișiere comprimate.

Cum se instalează ALZip?

Instalarea programului ALZip este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului ALZip?

ALZip funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.
* Pentru a putea folosi ALZip ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 1 GB||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 3 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului ALZip?

Principalele caracteristici ale ALZip sunt:

  • Poate despacheta fișiere comprimate în cele mai cunoscute formate;
  • Poate împacheta fișiere în cele mai cunoscute formate;
  • Permite restaurarea fișierelor corupte;
  • Permite criptarea fișierelor comprimate;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • ALZip este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă ALZip?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de ALZip ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis ALZip Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de ALZip.
Pentru descărcare gratuită de ALZip apasă pe următorul link: Download ALZip gratis »»

0 Comentarii

ALZip - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului ALZip, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre ALZip, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
ALZip - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu ALZip de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat ALZip, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
ALZip - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației ALZip sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de ALZip, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
ALZip - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 5 + 2 =

ALZip ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca ALZip cum se utilizează și la ce folosește ALZip.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești ALZip, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: ALZip ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că ALZip trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Merge:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să modifice fotografii. Merge este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de CometBird:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să navigheze pe site-urile web favorite. CometBird este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de eLib:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze cărți electronice. eLib este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free Photo Converter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească fotografii. Free Photo Converter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de PicaJet:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fotografii. PicaJet este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Image Eye:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizualizeze fotografii. Image Eye este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Commander:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fișiere și foldere. Commander este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »