Descarcare.K77.eu: Ad-Aware Free Antivirus+

Ad-Aware Free Antivirus+ descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Ad-Aware Free Antivirus+
Captură: Ad-Aware Free Antivirus+

Ce este Ad-Aware Free Antivirus+?

Ad-Aware Free Antivirus+ este o aplicație anti-spyware a firmei Lavasoft ce te ajută sa-ți protejezi calculatorul împotriva soft-ului publicitar și soft-ului spion.
Ad-Aware Free Antivirus+ este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Cu Ad-Aware Free Antivirus+ poți curăța și elimina din calculator toate programele adware și spyware ce se instalează cu acordul sau fără acordul tău.
Mai multe informații utile cu și despre programul Ad-Aware Free Antivirus+ precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Ad-Aware Free Antivirus+ detalii »»
Ad-Aware Free Antivirus+ protejează calculatorul împotriva majorității programelor de publicitate și a programelor spion cunoscute cât și a celor necunoscute, pentru că programul poate detecta și posibilele programe periculoase ce se instalează.
Ad-Aware Free Antivirus+ recunoaște programele periculoase înainte ca acestea să se instaleze pe calculator crescând astfel gradul de protecție al calculatorului.
Ad-Aware Free Antivirus+ permite utilizatorului sa aleagă ce se șterge și ce nu de pe calculator, programul permite de asemeni și ștergerea urmelor lăsate în urma navigării în internet protejând în acest fel anonimatul.
Pentru a descărca gratis programul Ad-Aware Free Antivirus+ și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Ad-Aware Free Antivirus+ »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 73.52 mb || Pagină web autor: Ad-Aware Free Antivirus+ ||

Cum se folosește Ad-Aware Free Antivirus+?

Ad-Aware Free Antivirus+ e un program ușor de instalat și de folosit, programul Ad-Aware Free Antivirus+ nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Ad-Aware Free Antivirus+, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Ad-Aware Free Antivirus+ are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Ad-Aware Free Antivirus+ este o aplicație foarte bună din categoria programe de eliminat aplicații spion și publicitare, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Ad-Aware Free Antivirus+?

Instalarea programului Ad-Aware Free Antivirus+ este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Ad-Aware Free Antivirus+?

Ad-Aware Free Antivirus+ funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
* Pentru a putea folosi Ad-Aware Free Antivirus+ ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 256 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 250 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 1 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 2 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Ad-Aware Free Antivirus+?

Principalele caracteristici ale Ad-Aware Free Antivirus+ sunt:

  • Protecție contra adware și spyware;
  • Scanare rapida și scanare completă;
  • Elimină un pericol sau posibil pericol doar cu acordul utilizatorului;
  • Permite blocare paginilor periculoase și a celor cu conținut nerecomandat minorilor;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Ad-Aware Free Antivirus+ este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare automatică / manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Ad-Aware Free Antivirus+?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Ad-Aware Free Antivirus+ ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Ad-Aware Free Antivirus+ Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Ad-Aware Free Antivirus+.
Pentru descărcare gratuită de Ad-Aware Free Antivirus+ apasă pe următorul link: Download Ad-Aware Free Antivirus+ gratis »»

0 Comentarii

Ad-Aware Free Antivirus+ - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Ad-Aware Free Antivirus+, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Ad-Aware Free Antivirus+, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Ad-Aware Free Antivirus+ - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Ad-Aware Free Antivirus+ de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Ad-Aware Free Antivirus+, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Ad-Aware Free Antivirus+ - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Ad-Aware Free Antivirus+ sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Ad-Aware Free Antivirus+, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Ad-Aware Free Antivirus+ - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 6 + 2 =

Ad-Aware Free Antivirus+ ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Ad-Aware Free Antivirus+ cum se utilizează și la ce folosește Ad-Aware Free Antivirus+.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Ad-Aware Free Antivirus+, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Ad-Aware Free Antivirus+ ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Ad-Aware Free Antivirus+ trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Advanced Disk Cleaner:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să curățe și să îmbunătățească funcționarea calculatorului. Advanced Disk Cleaner este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de BeatStar:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică. BeatStar este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de SyncManager:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere și foldere. SyncManager este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de NeoSetup:

un program de calculator folosit pentru a administra programele instalate pe computer. NeoSetup este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Wave Editor:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze audio. Wave Editor este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free File Encrypter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze datele. Free File Encrypter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Cute Sticky Notes:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Cute Sticky Notes este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »