Descarcare.K77.eu: ACDSee Pro

ACDSee Pro descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: ACDSee Pro
Captură: ACDSee Pro

Ce este ACDSee Pro?

ACDSee Pro este un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze și editeze fotografii digitale.
ACDSee Pro este un program din categoria programelor Trial, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Folosind ACDSee Pro poți administra, organiza și vizualiza fotografii digitale.
Mai multe informații utile cu și despre programul ACDSee Pro precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând ACDSee Pro detalii »»
Folosind ACDSee Pro poți de asemeni edita fotografiile digitale, programul dispune de diferite instrumente interesante de editare.
O caracteristică interesantă oferită de ACDSee Pro, este că permite convertirea între diferite formate de imagine.
ACDSee Pro este un program de editat fotografii, special gândit pentru a fi folosit de utilizatorii cu experiență.
Pentru a descărca gratis programul ACDSee Pro și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis ACDSee Pro »»

|| Tip licenţă: Trial || Mărime: 0.94 mb || Pagină web autor: ACDSee Pro ||

Cum se folosește ACDSee Pro?

ACDSee Pro e un program ușor de instalat și de folosit, programul ACDSee Pro nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul ACDSee Pro, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
ACDSee Pro are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
ACDSee Pro este o aplicație foarte bună din categoria programe de editat și administrat fotografii.

Cum se instalează ACDSee Pro?

Instalarea programului ACDSee Pro este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului ACDSee Pro?

ACDSee Pro funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.
* Pentru a putea folosi ACDSee Pro ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 1 GB|| Internet în bandă largă||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 3 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului ACDSee Pro?

Principalele caracteristici ale ACDSee Pro sunt:

  • Administrare de fotografii digitale;
  • Organizare de fotografii digitale;
  • Vizualizare de fotografii digitale;
  • Convertire de fotografii digitale;
  • Procesare pe loturi;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • ACDSee Pro este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare manuală;
  • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă ACDSee Pro?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de ACDSee Pro ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis ACDSee Pro Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de ACDSee Pro.
Pentru descărcare gratuită de ACDSee Pro apasă pe următorul link: Download ACDSee Pro gratis »»

0 Comentarii

ACDSee Pro - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului ACDSee Pro, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre ACDSee Pro, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
ACDSee Pro - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu ACDSee Pro de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat ACDSee Pro, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
ACDSee Pro - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației ACDSee Pro sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de ACDSee Pro, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
ACDSee Pro - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 5 + 2 =

ACDSee Pro ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca ACDSee Pro cum se utilizează și la ce folosește ACDSee Pro.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești ACDSee Pro, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: ACDSee Pro ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că ACDSee Pro trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de CardRecovery:

un program de calculator folosit pentru recuperarea de date. CardRecovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de 4Videosoft iOS Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date eliminate sau pierdute. 4Videosoft iOS Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de ApowerREC:

un foarte bun program pentru a captura, înregistra și edita video. ApowerREC este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Android Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date pierdute. Android Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de File Encryption XP:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să cripteze date. File Encryption XP este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de WinMend Data Recovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date eliminate sau pierdute. WinMend Data Recovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Any Image:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de imagine. Any Image este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »