Microsoft Office Word Viewer descărcare gratuită

fotografia programului: Microsoft Office Word Viewer

Ce este Microsoft Office Word Viewer?

Microsoft Office Word Viewer este un program de calculator folosit pentru a putea vizualiza documente word.
Microsoft Office Word Viewer este un program din categoria programelor Freeware, program pe care il poţi descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apasând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Cu Word Viewer se pot vizualiza, printa şi copia documentele word.
Mai multe informaţii utile cu şi despre programul Microsoft Office Word Viewer precum şi un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsînd Microsoft Office Word Viewer detalii »»
Word Viewer poate deschide următoarele tipuri de formate: Word Document - .docx - Word Macro-Enabled Document - .docm - Rich Text Format - .rtf - Text - .txt - Web Page formats - .htm, .html, .mht, .mhtml - WordPerfect 5.x - .wpd - WordPerfect 6.x - .doc, .wpd - Works 6.0 - .wps - Works 7.0 - .wps - XML - .xml.

Word Viewer este folosit în special pentru a deschide fişiere doc.
Word Viewer este un viewer: stabil, sigur, rapid şi foarte eficient.
Pentru a descărca gratis programul Microsoft Office Word Viewer şi pentru a vedea ce opţiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Microsoft Office Word Viewer »»

|| Tip licenţă:
|| Mărime :
|| Pagină web autor:

Cum se folosesţe Microsoft Office Word Viewer?

Word Viewer e un program uşor de instalat şi de folosit, programul Word Viewer nu consumă multe resurse de sistem şi nu ocupă mult spaţiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Microsoft Office Word Viewer, foloseşte funcţia Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Word Viewer are o interfaţă simplă şi intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Word Viewer este o aplicaţie foarte bună din categoria programe pentru deschis documente doc, docx, docm etc., un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Microsoft Office Word Viewer?

Instalarea programului Microsoft Office Word Viewer este uşor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fişierul, după care trebuie să cauţi instaler-ul, ceva asemănător cu "instal.exe" sau cel puţin cu extensia ".exe"( de obicei se găseşte doar un singur icon, instaler-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu trebuie doar să urmezi instrucţiunile din instaler şi să accepţi termenii şi condiţiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde şi de alţi factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând paşii descrişi mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil şi care sunt cerinţele minime de funcţionare ale programului Microsoft Office Word Viewer?

Word Viewer funcţionează cu sistemele de operare windows - windows XP / windows 2000 / windows vista / windows 7 - funcţionează foarte bine cu windows xp şi windows vista.
* Pentru a putea folosi Word Viewer ai nevoie de minim:
Procesor: 1000 MHz Pentium|| Memorie: 128 MB RAM|| Spaţiu liber pe disc: 160 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 2.4 GHz Pentium|| Memorie: 512 MB RAM|| Spaţiu liber pe disc: 1 Gb||

Ce se poate face cu acest program şi care sunt principalele caracteristici ale programului Microsoft Office Word Viewer?

Principalele caracteristici ale Word Viewer sunt:
* deschide documente word;
* suportă formatele: DOC, DOCX, DOCM, RTF, TXT, HTM, HTML, MHT, MHTML, WPD, WPD, WPS;
* util, rapid şi eficient;
* Interfaţă simplă şi intuitivă;
* Word Viewer este o aplicaţie uşor de folosit;
* Suport în diferite limbi;
* Actualizare automatică / manuală;
* suport instalare / dezinstalare, etc;

Cum se poate descărca şi de unde se descarcă Microsoft Office Word Viewer?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Microsoft Office Word Viewer ai mai multe posibilităţi.
Prima şi cea mai simplă metodă de descărcare gratis Microsoft Office Word Viewer este să apeşi pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând lincul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar aşa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului şi că descarci programul original şi nu un virus sau alt program care să-ţi pună în pericol calculatorul şi informaţia ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcţioneză poţi folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obţine în acest fel ultima versiunea de Microsoft Office Word Viewer.
Pentru descărcare gratuită de Microsoft Office Word Viewer apasă pe urmatorul link: Download Microsoft Office Word Viewer gratis »»
Microsoft Office Word Viewer ajutor şi soluţionare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum şi de unde se poate descărca Microsoft Office Word Viewer cum se utilizează şi la ce foloseşte Microsoft Office Word Viewer.
Oferim deasemeni soluţii şi ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când foloseşti Microsoft Office Word Viewer, pentru asta intră şi lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Microsoft Office Word Viewer ajutor şi soluţionare de probleme.

Descarcare.k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informaţia din această pagină şi nici de felul în care vei folosi acest program/aplicaţie. Descarcare.k77.eu informează că Microsoft Office Word Viewer trebuie utilizat respectând Legea şi Normele de Proprietate Intelectuală cât şi actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinaţi dacă acest produs sau modul în care intenţionaţi să îl utilizaţi este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul şi intenţiile site-lui Descarcare.k77.eu se limitează doar în a oferi informaţie utilizatorilor şi nimic mai mult.

Cele mai noi şi recente versiuni de programe adăugate pe site -ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de UnZip:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate.
UnZip este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Leawo Blu-ray Player:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizioneze fișiere de video.
Leawo Blu-ray Player este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de mrViewer:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să redea conținut multimedia.
mrViewer este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Stickies:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe.
Stickies este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de mZIP:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate.
mZIP este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Soft4Boost Toolbar Cleaner:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să dezinstaleze aplicații nedorite.
Soft4Boost Toolbar Cleaner este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de DYY Video Converter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de video.
DYY Video Converter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker