Descarcare.K77.eu: Microsoft Office Word Viewer

Microsoft Office Word Viewer descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Microsoft Office Word Viewer
Captură: Microsoft Office Word Viewer

Ce este Microsoft Office Word Viewer?

Microsoft Office Word Viewer este un program de calculator folosit pentru a putea vizualiza documente word.
Microsoft Office Word Viewer este un program din categoria programelor Freeware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Cu Word Viewer se pot vizualiza, printa și copia documentele word.
Mai multe informații utile cu și despre programul Microsoft Office Word Viewer precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Microsoft Office Word Viewer detalii »»
Word Viewer poate deschide următoarele tipuri de formate: Word Document - .docx - Word Macro-Enabled Document - .docm - Rich Text Format - .rtf - Text - .txt - Web Page formats - .htm, .html, .mht, .mhtml - WordPerfect 5.x - .wpd - WordPerfect 6.x - .doc, .wpd - Works 6.0 - .wps - Works 7.0 - .wps - XML - .xml.
Word Viewer este folosit în special pentru a deschide fișiere doc.
Word Viewer este un viewer: stabil, sigur, rapid și foarte eficient.
Pentru a descărca gratis programul Microsoft Office Word Viewer și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Microsoft Office Word Viewer »»

|| Tip licenţă: Freeware || Mărime: 24.50 mb || Pagină web autor: Microsoft Office Word Viewer ||

Cum se folosește Microsoft Office Word Viewer?

Word Viewer e un program ușor de instalat și de folosit, programul Word Viewer nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Microsoft Office Word Viewer, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Word Viewer are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Word Viewer este o aplicație foarte bună din categoria programe pentru deschis documente doc, docx, docm etc., un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Microsoft Office Word Viewer?

Instalarea programului Microsoft Office Word Viewer este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Microsoft Office Word Viewer?

Word Viewer funcționează cu sistemele de operare windows - windows XP / windows 2000 / windows vista / windows 7 - funcționează foarte bine cu windows xp și windows vista.
* Pentru a putea folosi Word Viewer ai nevoie de minim:
Procesor: 1000 MHz Pentium|| Memorie: 128 MB RAM|| Spațiu liber pe disc: 160 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 2.4 GHz Pentium|| Memorie: 512 MB RAM|| Spațiu liber pe disc: 1 Gb||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Microsoft Office Word Viewer?

Principalele caracteristici ale Word Viewer sunt:

  • deschide documente word;
  • suportă formatele: DOC, DOCX, DOCM, RTF, TXT, HTM, HTML, MHT, MHTML, WPD, WPD, WPS;
  • util, rapid și eficient;
  • Interfață simplă și intuitivă;
  • Word Viewer este o aplicație ușor de folosit;
  • Suport în diferite limbi;
  • Actualizare automatică / manuală;
  • suport instalare / dezinstalare, etc;

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Microsoft Office Word Viewer?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Microsoft Office Word Viewer ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Microsoft Office Word Viewer Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Microsoft Office Word Viewer.
Pentru descărcare gratuită de Microsoft Office Word Viewer apasă pe următorul link: Download Microsoft Office Word Viewer gratis »»

0 Comentarii

Microsoft Office Word Viewer - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Microsoft Office Word Viewer, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Microsoft Office Word Viewer, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Microsoft Office Word Viewer - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Microsoft Office Word Viewer de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Microsoft Office Word Viewer, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Microsoft Office Word Viewer - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Microsoft Office Word Viewer sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Microsoft Office Word Viewer, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Microsoft Office Word Viewer - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 7 + 2 =

Microsoft Office Word Viewer ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Microsoft Office Word Viewer cum se utilizează și la ce folosește Microsoft Office Word Viewer.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Microsoft Office Word Viewer, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Microsoft Office Word Viewer ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Microsoft Office Word Viewer trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de WiseRecovery:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date. WiseRecovery este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Filmora:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere video. Filmora este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de WinToUSB:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să instaleze Windows-ul pe un dispozitive extern. WinToUSB este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de WinToHDD:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să instaleze, reinstaleze și să cloneze Windows-ul. WinToHDD este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de SystemRescueCd:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să accesez sistemul în caz de accidente. SystemRescueCd este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Google Duo:

un program pentru diferite dispozitive, ce permite utilizatorilor să comunice între ei. Google Duo este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Ashampoo Backup Rescue Disc:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze sistemul în caz de accidente. Ashampoo Backup Rescue Disc este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »