Descarcare.K77.eu: Norton 360 Version 6.0

Norton 360 Version 6.0 descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Norton 360 Version 6.0
Captură: Norton 360 Version 6.0

Ce este Norton 360 Version 6.0?

Norton 360 Version 6.0 este o suită de aplicații de securitate folosită pentru a proteja calculatorul.
Norton 360 Version 6.0 este un program din categoria programelor Shareware, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Norton 360 este suita completă oferită de cei de la Symantec.
Mai multe informații utile cu și despre programul Norton 360 Version 6.0 precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Norton 360 Version 6.0 detalii »»
Norton 360 cuprinde software de securitate și software ce îmbunătățește funcționarea calculatorului.
Norton 360 protejează contra: viruși, viermi informatici, troieni, atacuri informatice, furtul de identitate, programe spyware, etc.
Norton 360 permite de asemeni optimizarea discului dur, curățarea registrului de Windows sau să faci un backup.
Pentru a descărca gratis programul Norton 360 Version 6.0 și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Norton 360 Version 6.0 »»

|| Tip licenţă: Shareware || Mărime: 100.00 mb || Pagină web autor: Norton 360 Version 6.0 ||

Cum se folosește Norton 360 Version 6.0?

Norton 360 e un program ușor de instalat și de folosit, programul Norton 360 nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Norton 360 Version 6.0, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Norton 360 are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Norton 360 este o aplicație foarte bună din categoria celor mai bune programe antivirus, programe de optimizare, întreținere și securitate, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Norton 360 Version 6.0?

Instalarea programului Norton 360 Version 6.0 este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Norton 360 Version 6.0?

Norton 360 funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
* Pentru a putea folosi Norton 360 ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 2 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Norton 360 Version 6.0?

Principalele caracteristici ale Norton 360 sunt:

 • îmbunătățirea funcționării calculatorului;
 • Crearea de backup-uri;
 • Protecție antivirus;
 • Protecție contra spyware;
 • Protecție contra atacurilor informatice;
 • Protecție în timp real;
 • Protecție contra furtului de identitate;
 • Interfață simplă și intuitivă;
 • Norton 360 este o aplicație ușor de folosit;
 • Suport în diferite limbi;
 • Actualizare automatică / manuală;
 • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Norton 360 Version 6.0?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Norton 360 Version 6.0 ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Norton 360 Version 6.0 Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Norton 360 Version 6.0.
Pentru descărcare gratuită de Norton 360 Version 6.0 apasă pe următorul link: Download Norton 360 Version 6.0 gratis »»

0 Comentarii

Norton 360 Version 6.0 - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Norton 360 Version 6.0, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Norton 360 Version 6.0, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Norton 360 Version 6.0 - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Norton 360 Version 6.0 de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Norton 360 Version 6.0, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Norton 360 Version 6.0 - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Norton 360 Version 6.0 sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Norton 360 Version 6.0, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Norton 360 Version 6.0 - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 1 + 2 =

Norton 360 Version 6.0 ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Norton 360 Version 6.0 cum se utilizează și la ce folosește Norton 360 Version 6.0.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Norton 360 Version 6.0, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Norton 360 Version 6.0 ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Norton 360 Version 6.0 trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Digital Clock:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să instaleze un ceas pe desktop. Digital Clock este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de CrococryptFile:

un program de calculator folosit pentru a cripta date. CrococryptFile este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Macrorit Disk Scanner:

un program de calculator folosit pentru a analiza hard disk-ul. Macrorit Disk Scanner este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de simpliclean:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să îmbunătățească funcționarea calculatorului. simpliclean este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de TagEZ:

un program de calculator folosit pentru a administra fotografii digitale. TagEZ este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de GOM Audio:

un program pentru computer, ce permite utilizatorilor să asculte muzică. GOM Audio este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Opera Neon:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să viziteze site-uri web. Opera Neon este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »