Internet Explorer 11 descărcare gratuită

fotografia programului: Internet Explorer 11

Ce este Internet Explorer 11?

Internet Explorer 11 este cunoscutul browser web a celor de la Microsoft, un program pentru calculator folosit pentru a naviga prin pagini web.
Internet Explorer 11 este un program din categoria programelor Freeware, program pe care il poţi descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apasând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Internet Explorer este o versiune îmbunătățită a mai cunoscutelor browser-e web Internet Explorer 9 sau Internet Explorer 10.
Mai multe informaţii utile cu şi despre programul Internet Explorer 11 precum şi un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsînd Internet Explorer 11 detalii »»
Internet Explorer față de versiunile precedente este mult mai personaliza-bil, mai sigur, mai simplu și mult mai eficient.

Internet Explorer mai are în plus față de versiunile anterioare motorul de căutare integrat în bara de adrese, obținându-se astfel în timp ce scrii atât detalii despre paginile vizitate cât și opțiuni noi oferite de motorul de căutare.
Cu Internet Explorer navigarea devine mult mai privată / confidențială, programul nu mai este configurat să înregistreze automat paginile web vizitate.
Pentru a descărca gratis programul Internet Explorer 11 şi pentru a vedea ce opţiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Internet Explorer 11 »»

|| Tip licenţă:
|| Mărime :
|| Pagină web autor:

Freeware
17.00 mb
Internet Explorer 11

Cum se folosesţe Internet Explorer 11?

Internet Explorer e un program ușor de instalat și de folosit, programul Internet Explorer nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Internet Explorer 11, foloseşte funcţia Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Internet Explorer are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Internet Explorer este o aplicație foarte bună din categoria programe de navigat pe pagini web, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Internet Explorer 11?

Instalarea programului Internet Explorer 11 este uşor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fişierul, după care trebuie să cauţi instaler-ul, ceva asemănător cu "instal.exe" sau cel puţin cu extensia ".exe"( de obicei se găseşte doar un singur icon, instaler-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu trebuie doar să urmezi instrucţiunile din instaler şi să accepţi termenii şi condiţiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde şi de alţi factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând paşii descrişi mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil şi care sunt cerinţele minime de funcţionare ale programului Internet Explorer 11?

Internet Explorer funcţionează cu sistemele de operare Windows - Windows 7 / Windows 8 - funcționează foarte bine cu Windows 7.
Compatibil cu telefoane inteligente - „smartphone-uri” / dispozitive mobile: Windows Phone.
* Pentru a putea folosi Internet Explorer ai nevoie de minim:
Procesor: 1,3 GHz Pentium|| Memorie: 256 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 250 MB|| Internet în bandă largă||
* Se recomandă:
Procesor: 2 GHz Pentium|| Memorie: 4 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 4 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program şi care sunt principalele caracteristici ale programului Internet Explorer 11?

Principalele caracteristici ale Internet Explorer sunt:
* Navigare mai sigură, secretă și mai ușoară;
* Acceleratori;
* Navigare îmbunătățită și un randament ridicat;
* Căutare instantanee;
* Este disponibil și în limba română;
* Interfață simplă și intuitivă;
* Internet Explorer este o aplicație uşor de folosit;
* Suport în diferite limbi;
* Actualizare automatică / manuală;
* Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca şi de unde se descarcă Internet Explorer 11?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Internet Explorer 11 ai mai multe posibilităţi.
Prima şi cea mai simplă metodă de descărcare gratis Internet Explorer 11 este să apeşi pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând lincul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar aşa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului şi că descarci programul original şi nu un virus sau alt program care să-ţi pună în pericol calculatorul şi informaţia ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcţioneză poţi folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obţine în acest fel ultima versiunea de Internet Explorer 11.
Pentru descărcare gratuită de Internet Explorer 11 apasă pe urmatorul link: Download Internet Explorer 11 gratis »»
Internet Explorer 11 ajutor şi soluţionare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum şi de unde se poate descărca Internet Explorer 11 cum se utilizează şi la ce foloseşte Internet Explorer 11.
Oferim deasemeni soluţii şi ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când foloseşti Internet Explorer 11, pentru asta intră şi lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Internet Explorer 11 ajutor şi soluţionare de probleme.

Descarcare.k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informaţia din această pagină şi nici de felul în care vei folosi acest program/aplicaţie. Descarcare.k77.eu informează că Internet Explorer 11 trebuie utilizat respectând Legea şi Normele de Proprietate Intelectuală cât şi actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinaţi dacă acest produs sau modul în care intenţionaţi să îl utilizaţi este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul şi intenţiile site-lui Descarcare.k77.eu se limitează doar în a oferi informaţie utilizatorilor şi nimic mai mult.

Cele mai noi şi recente versiuni de programe adăugate pe site -ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Synkron:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere și foldere.
Synkron este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de SyncToy:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să transfere fișiere și foldere.
SyncToy este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Yaffmi:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de multimedia.
Yaffmi este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Evernote Sticky Notes:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe.
Evernote Sticky Notes este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Apprentice Video:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizioneze fișiere de video.
Apprentice Video este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Perfect Player:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să redea conținut multimedia.
Perfect Player este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de UnZip:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate.
UnZip este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker