Descarcare.K77.eu: Google Chrome 47

Google Chrome 47 descărcare gratuită

Publicat de: , ultima actualizare

fotografia programului: Google Chrome 47
Captură: Google Chrome 47

Ce este Google Chrome 47?

Google Chrome 47 este browser-ul celor de la Google, probabil este cel mai bun browser web în acest moment.
Google Chrome 47 este un program din categoria programelor free, program pe care îl poți descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Google Chrome este o alternativă foarte bună pentru programele de navigat pe internet, precum: Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Opera.
Mai multe informații utile cu și despre programul Google Chrome 47 precum și un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsând Google Chrome 47 detalii »»
Google Chrome se diferențiază fața de programele pentru navigat pe internet indicate mai sus, în special prin simplitatea și eficiența sa.
Google Chrome este un browser web foarte bine structurat, cu o bară de meniu simplă și intuitivă.
Google Chrome are motorul de căutare integrat în bara de adrese, astfel se vor obține sugestii atât de rezultate de căutare, cât și de pagini Web.
Pentru a descărca gratis programul Google Chrome 47 și pentru a vedea ce opțiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Google Chrome 47 »»

|| Tip licenţă: free || Mărime: 8.50 mb || Pagină web autor: Google Chrome 47 ||

Cum se folosește Google Chrome 47?

Google Chrome e un program ușor de instalat și de folosit, programul Google Chrome nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Google Chrome 47, folosește funcția Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Google Chrome are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Google Chrome este o aplicație foarte bună din categoria programe de navigat pe internet, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Google Chrome 47?

Instalarea programului Google Chrome 47 este ușor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fișierul, după care trebuie să cauți installer-ul, ceva asemănător cu „instal.exe” sau cel puțin cu extensia „.exe”( de obicei se găsește doar un singur icon, installer-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din installer și să accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde și de alți factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând pașii descriși mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil și care sunt cerințele minime de funcționare ale programului Google Chrome 47?

Google Chrome funcționează cu sistemele de operare Windows - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 - Mac și Linux, funcționează foarte bine cu Windows 10 și Windows 8.1.
Compatibil cu telefoane inteligente - „smartphone-uri” / dispozitive mobile: Android și iPhone.
* Pentru a putea folosi Google Chrome ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 512 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 500 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 3 GHz Pentium|| Memorie: 2 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 5 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program și care sunt principalele caracteristici ale programului Google Chrome 47?

Principalele caracteristici ale Google Chrome sunt:

 • Pagini favorite;
 • Navigară simplă și rapidă;
 • Navigare pe taburi;
 • Căutarea din bara de adrese;
 • Miniaturi ale site-urilor preferate;
 • Navigare invizibilă;
 • Interfață simplă și intuitivă;
 • Google Chrome este o aplicație ușor de folosit;
 • Suport în diferite limbi;
 • Actualizare automatică / manuală;
 • Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca și de unde se descarcă Google Chrome 47?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Google Chrome 47 ai mai multe posibilități.
Prima și cea mai simplă metodă de descărcare gratis Google Chrome 47 Este să apeși pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând linkul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar așa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului și că descarci programul original și nu un virus sau alt program care să-ți pună în pericol calculatorul și informația ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcționează poți folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obține în acest fel ultima versiunea de Google Chrome 47.
Pentru descărcare gratuită de Google Chrome 47 apasă pe următorul link: Download Google Chrome 47 gratis »»

0 Comentarii

Google Chrome 47 - critică, opinează, comentează:
Dacă ești un utilizator al programului Google Chrome 47, cu experiență sau fără, și vrei să-ți faci cunoscută opinia despre Google Chrome 47, atunci, acesta este locul unde să-ți faci cunoscută opinia!
Aici poți valora, critica sau comenta despre orice are legătură cu această aplicație.
Google Chrome 47 - ajutor, soluții la probleme:
Dacă ai probleme cu Google Chrome 47 de orice tip, de descărcare, instalare sau utilizare, atunci cere ajutor!
Detaliază bine problema sau problemele cu care te confrunți, nu uita să specifici detalii despre Pc-ul tău - sistem de operare, procesor, memorie - și locul de unde ai descărcat Google Chrome 47, toate detaliile oferite pot fi foarte utile pentru cei care vor încerca să te ajute.
Google Chrome 47 - colaborare:
În schimb, dacă ai experiență în utilizarea aplicației Google Chrome 47 sau ești un utilizator care a fost dezamăgit de Google Chrome 47, te așteptai la mult mai mult de la această aplicație, și crezi că informația de pe această pagină este insuficientă, scrie opinia ta, pozitivă sau critică, argumentând punctul tău de vedere, colaborând în acest fel cu noi și utilizatorii acestei pagini, pentru a oferi o informație cât mai completă și cât mai conformă cu realitatea.
Google Chrome 47 - îmbunătățiri:
În cazul în care găsești greșeli de ortografie, gramaticale sau de exprimare, informație eronată sau incompletă ori diferite alte erori, te rugăm să ni le indici pentru a îmbunătăți calitatea acestei pagini!
Toate comentariile vor fi verificate manual înainte de a fi publicate!
Mulțumim anticipat pentru colaborarea voastră!

Test antispam:
Selectează rezultatul corect 7 + 2 =

Google Chrome 47 ajutor și soluționare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum și de unde se poate descărca Google Chrome 47 cum se utilizează și la ce folosește Google Chrome 47.
Oferim de asemeni soluții și ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când folosești Google Chrome 47, pentru asta intră și lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Google Chrome 47 ajutor și soluționare de probleme.

k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informația din această pagină și nici de felul în care vei folosi acest program / aplicație. k77.eu informează că Google Chrome 47 trebuie utilizat respectând Legea și Normele de Proprietate Intelectuală cât și actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinați dacă acest produs sau modul în care intenționați să îl utilizați este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul și intențiile site-lui k77.eu se limitează doar în a oferi informație utilizatorilor și nimic mai mult.

Cele mai noi și recente versiuni de programe adăugate pe site-ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de ContaCam:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să monitorizeze diferite locații. ContaCam este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de mpv:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să redea conținut multimedia. mpv este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de PhotoRenamer:

un program de calculator folosit pentru a administra fotografii digitale. PhotoRenamer este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de TinyPic:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fotografii digitale. TinyPic este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Duplicate File Eraser:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să curățe hard disk-ul. Duplicate File Eraser este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de FileVoyager:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fișiere. FileVoyager este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Milton:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să picteze pe calculator. Milton este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »