Ad-Aware Free descărcare gratuită

fotografia programului: Ad-Aware Free

Ce este Ad-Aware Free?

Ad-Aware Free este o aplicaţie antispyware a firmei Lavasoft ce te ajută sa-ţi protejezi calculatorul împotriva soft-ului publicitar şi soft-ului spyware.
Ad-Aware Free este un program din categoria programelor Freeware, program pe care il poţi descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apasând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Cu Ad-Aware poţi curăţa şi elimina din calculator toate programele adware şi spyware ce se instalează cu acordul sau fără acordul tău în calculator.
Mai multe informaţii utile cu şi despre programul Ad-Aware Free precum şi un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsînd Ad-Aware Free detalii »»
Ad-Aware protejează calculatorul împotriva majorităţii programelor de publicitate şi a programelor spyware cunoscute cât şi a celor necunoscute, pentru că programul poate detecta şi posibilele programe periculoase ce se instalează pe calculator.

Ad-Aware recunoaşte programele periculoase înainte ca acestea să se instaleze pe calculator crescînd astfel gradul de protecţie al calculatorului.
Ad-Aware permite utilizatorului sa aleagă ce se şterge şi ce nu de pe calculator, programul mai permite şi ştergerea urmelor lăsate în urma navigării în internet crescînd astfel anonimatul.
Pentru a descărca gratis programul Ad-Aware Free şi pentru a vedea ce opţiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Ad-Aware Free »»

|| Tip licenţă:
|| Mărime :
|| Pagină web autor:

Freeware
73.52 mb
Ad-Aware Free

Cum se folosesţe Ad-Aware Free?

Ad-Aware e un program uşor de instalat şi de folosit, programul Ad-Aware nu consumă multe resurse de sistem şi nu ocupă mult spaţiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Ad-Aware Free, foloseşte funcţia Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Ad-Aware are o interfaţa simplă şi intuitivă de pe care orice persoana poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Ad-Aware este o aplicaţie foarte bună din categoria antiadware, antispyware , un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Ad-Aware Free?

Instalarea programului Ad-Aware Free este uşor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fişierul, după care trebuie să cauţi instaler-ul, ceva asemănător cu "instal.exe" sau cel puţin cu extensia ".exe"( de obicei se găseşte doar un singur icon, instaler-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu trebuie doar să urmezi instrucţiunile din instaler şi să accepţi termenii şi condiţiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde şi de alţi factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând paşii descrişi mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil şi care sunt cerinţele minime de funcţionare ale programului Ad-Aware Free?

Ad-Aware funcţionează cu sistemele de operare windows - Win2000 / XP / 2003 / Vista / windows 7 - funcţionează foarte bine cu windows xp şi windows vista.
De pe pagina web oficială a Ad-Aware pe lângă versiunea free se mai poate cumpăra şi descărca versiunea Ad-Aware Pro sau versiunea Ad-Aware Plus, ambele sunt versiuni comerciale şi nu sunt gratuite.
Ad-Aware este gratuit doar pentru uz necomercial.
* Pentru a putea folosi Ad-Aware ai nevoie de minim:
Procesor: 600MHz Pentium III || Memorie: 128MB RAM || Spaţiu liber pe disc: 100 MB || Internet Explorer 5.5||
* Se recomandă:
Procesor: 2.4 GHz Pentium IV || Memorie: 512MB RAM || Spaţiu liber pe disc: 600 MB || Internet Explorer 7||

Ce se poate face cu acest program şi care sunt principalele caracteristici ale programului Ad-Aware Free?

Principalele caracteristici ale Ad-Aware sunt:
* Protecţie contra adware şi spyware ;
* Scanare rapida şi scanare completă;
* Elimina un pericol sau posibil pericol doar cu acordul utilizatorului;
* Permite blocare paginilor periculoase şi a celor cu conţinut nerecomandat minorilor;
* Actualizări automate;
* Interfaţă simplă, prietenoasă şi intuitivă;
* Ad-Aware este o aplicaţie uşor de folosit;
* Suport în diferite limbi;
* suport instalare/dezinstalare, etc;

Cum se poate descărca şi de unde se descarcă Ad-Aware Free?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Ad-Aware Free ai mai multe posibilităţi.
Prima şi cea mai simplă metodă de descărcare gratis Ad-Aware Free este să apeşi pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând lincul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar aşa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului şi că descarci programul original şi nu un virus sau alt program care să-ţi pună în pericol calculatorul şi informaţia ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcţioneză poţi folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obţine în acest fel ultima versiunea de Ad-Aware Free.
Pentru descărcare gratuită de Ad-Aware Free apasă pe urmatorul link: Download Ad-Aware Free gratis »»
Ad-Aware Free ajutor şi soluţionare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum şi de unde se poate descărca Ad-Aware Free cum se utilizează şi la ce foloseşte Ad-Aware Free.
Oferim deasemeni soluţii şi ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când foloseşti Ad-Aware Free, pentru asta intră şi lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Ad-Aware Free ajutor şi soluţionare de probleme.

Descarcare.k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informaţia din această pagină şi nici de felul în care vei folosi acest program/aplicaţie. Descarcare.k77.eu informează că Ad-Aware Free trebuie utilizat respectând Legea şi Normele de Proprietate Intelectuală cât şi actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinaţi dacă acest produs sau modul în care intenţionaţi să îl utilizaţi este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul şi intenţiile site-lui Descarcare.k77.eu se limitează doar în a oferi informaţie utilizatorilor şi nimic mai mult.

Cele mai noi şi recente versiuni de programe adăugate pe site -ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Quick Heal Internet Security:

un program de protecție și securitate, ce oferă utilizatorilor protecție antivirus pentru computer și diferite dispozitive mobile.
Quick Heal Internet Security este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Photo Decorator:

un program pentru modificat și editat fotografii și imagini digitale.
Photo Decorator este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de UnThreat Internet Security:

un program antivirus folosit pentru securitatea și protecția calculatorului.
UnThreat Internet Security este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de K7 Anti-virus Plus:

o aplicație informatică, ce permite utilizatorilor să-și protejeze computerul.
K7 Anti-virus Plus este un program Trial. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Clementine:

un player audio, un program ce permite utilizatorilor să asculte muzică.
Clementine este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Tomahawk:

o aplicație pentru calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică.
Tomahawk este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Free MKV Player:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizioneze fișiere de video.
Free MKV Player este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker