Ad-Aware Free Antivirus+ descărcare gratuită

fotografia programului: Ad-Aware Free Antivirus+

Ce este Ad-Aware Free Antivirus+?

Ad-Aware Free Antivirus+ este o aplicație anti-spyware a firmei Lavasoft ce te ajută sa-ți protejezi calculatorul împotriva soft-ului publicitar și soft-ului spion.
Ad-Aware Free Antivirus+ este un program din categoria programelor Freeware, program pe care il poţi descărca gratis prin intermediul site-ului nostru, apasând pe link-ul de free download - descărcare gratuită - ce se află mai jos pe această pagină.
Cu Ad-Aware Free Antivirus+ poți curăța și elimina din calculator toate programele adware și spyware ce se instalează cu acordul sau fără acordul tău.
Mai multe informaţii utile cu şi despre programul Ad-Aware Free Antivirus+ precum şi un link de descărcare gratuită a acestui program vei găsi apăsînd Ad-Aware Free Antivirus+ detalii »»
Ad-Aware Free Antivirus+ protejează calculatorul împotriva majorității programelor de publicitate și a programelor spion cunoscute cât și a celor necunoscute, pentru că programul poate detecta și posibilele programe periculoase ce se instalează.

Ad-Aware Free Antivirus+ recunoaște programele periculoase înainte ca acestea să se instaleze pe calculator crescând astfel gradul de protecție al calculatorului.
Ad-Aware Free Antivirus+ permite utilizatorului sa aleagă ce se șterge și ce nu de pe calculator, programul permite de asemeni și ștergerea urmelor lăsate în urma navigării în internet protejând în acest fel anonimatul.
Pentru a descărca gratis programul Ad-Aware Free Antivirus+ şi pentru a vedea ce opţiuni de download sunt intră pe pagina de descărcare: Descarcă gratis Ad-Aware Free Antivirus+ »»

|| Tip licenţă:
|| Mărime :
|| Pagină web autor:

Freeware
73.52 mb
Ad-Aware Free Antivirus+

Cum se folosesţe Ad-Aware Free Antivirus+?

Ad-Aware Free Antivirus+ e un program ușor de instalat și de folosit, programul Ad-Aware Free Antivirus+ nu consumă multe resurse de sistem și nu ocupă mult spațiu pe hard disk.
Pentru a afla mai multe despre cum se utilizează programul Ad-Aware Free Antivirus+, foloseşte funcţia Ajutor, care se află pe bara de instrumente - Help în engleză.
Ad-Aware Free Antivirus+ are o interfață simplă și intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
Ad-Aware Free Antivirus+ este o aplicație foarte bună din categoria programe de eliminat aplicații spion și publicitare, un software ce merită să îl ai instalat pe calculator.

Cum se instalează Ad-Aware Free Antivirus+?

Instalarea programului Ad-Aware Free Antivirus+ este uşor de realizat, în cazul în care programul vine comprimat în unul din formatele cunoscute(de obicei .rar sau .zip), întâi se decomprimă fişierul, după care trebuie să cauţi instaler-ul, ceva asemănător cu "instal.exe" sau cel puţin cu extensia ".exe"( de obicei se găseşte doar un singur icon, instaler-ul pe care trebuie făcut dublu click).
De aici nimic mai simplu trebuie doar să urmezi instrucţiunile din instaler şi să accepţi termenii şi condiţiile de utilizare ale programului.
Programul este instalat în momentul în care pe monitor apare fereastra cu mesajul de finalizare al instalării.
Am descris aici la modul general cum poate fi instalat un program, instalarea mai poate depinde şi de alţi factori, dar majoritatea programelor se instalează urmând paşii descrişi mai sus.

Cu ce sisteme de operare este compatibil şi care sunt cerinţele minime de funcţionare ale programului Ad-Aware Free Antivirus+?

Ad-Aware Free Antivirus+ funcţionează cu sistemele de operare Windows - Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - funcționează foarte bine cu Windows 7 și Windows Vista.
* Pentru a putea folosi Ad-Aware Free Antivirus+ ai nevoie de minim:
Procesor: 1 GHz Pentium|| Memorie: 256 Mb RAM|| Spațiu liber pe disc: 250 MB||
* Se recomandă:
Procesor: 2,4 GHz Pentium|| Memorie: 1 Gb RAM|| Spațiu liber pe disc: 2 GB|| Internet în bandă largă||

Ce se poate face cu acest program şi care sunt principalele caracteristici ale programului Ad-Aware Free Antivirus+?

Principalele caracteristici ale Ad-Aware Free Antivirus+ sunt:
* Protecție contra adware și spyware;
* Scanare rapida și scanare completă;
* Elimină un pericol sau posibil pericol doar cu acordul utilizatorului;
* Permite blocare paginilor periculoase și a celor cu conținut nerecomandat minorilor;
* Interfață simplă și intuitivă;
* Ad-Aware Free Antivirus+ este o aplicație uşor de folosit;
* Suport în diferite limbi;
* Actualizare automatică / manuală;
* Suport instalare / dezinstalare, etc.

Cum se poate descărca şi de unde se descarcă Ad-Aware Free Antivirus+?

Pentru a descărca cea mai nouă versiune de Ad-Aware Free Antivirus+ ai mai multe posibilităţi.
Prima şi cea mai simplă metodă de descărcare gratis Ad-Aware Free Antivirus+ este să apeşi pe link-ul de descărcare gratuită de pe această pagină.
Urmând lincul de descărcare vei ajunge pe pagina web de descărcare a autorului, este recomandat ca de fiecare dată când descarci un program să îl descarci de pe pagina web oficială a autorului.
Doar aşa vei fi sigur că vei descărca versiunea cea mai nouă a programului şi că descarci programul original şi nu un virus sau alt program care să-ţi pună în pericol calculatorul şi informaţia ce este în el.
În cazul în care link-ul nu funcţioneză poţi folosi link-ul ce duce la pagina autorului din partea de sus a descrierii, sau link-urile informative de pe această pagină, vei obţine în acest fel ultima versiunea de Ad-Aware Free Antivirus+.
Pentru descărcare gratuită de Ad-Aware Free Antivirus+ apasă pe urmatorul link: Download Ad-Aware Free Antivirus+ gratis »»
Ad-Aware Free Antivirus+ ajutor şi soluţionare de probleme: oferim ajutor online pentru instalare, dezinstalare, cum şi de unde se poate descărca Ad-Aware Free Antivirus+ cum se utilizează şi la ce foloseşte Ad-Aware Free Antivirus+.
Oferim deasemeni soluţii şi ajutor online dacă ai nelămuriri sau întrebări despre orice fel de probleme ce pot apărea atunci când instalezi sau când foloseşti Ad-Aware Free Antivirus+, pentru asta intră şi lasă un comentariu pe blog-ul nostru unde să explici clar problemele pe care le întâmpini cu toate detaliile posibile, vom încerca să răspundem cât mai repede posibil: Ad-Aware Free Antivirus+ ajutor şi soluţionare de probleme.

Descarcare.k77.eu nu se face responsabil pentru modul în care vei folosi informaţia din această pagină şi nici de felul în care vei folosi acest program/aplicaţie. Descarcare.k77.eu informează că Ad-Aware Free Antivirus+ trebuie utilizat respectând Legea şi Normele de Proprietate Intelectuală cât şi actualul Cod Penal. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinaţi dacă acest produs sau modul în care intenţionaţi să îl utilizaţi este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare. Scopul şi intenţiile site-lui Descarcare.k77.eu se limitează doar în a oferi informaţie utilizatorilor şi nimic mai mult.

Cele mai noi şi recente versiuni de programe adăugate pe site -ul descărcare.k77.eu:

»» Versiunea cea mai recentă de Stickies:

un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe.
Stickies este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de mZIP:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate.
mZIP este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Soft4Boost Toolbar Cleaner:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să dezinstaleze aplicații nedorite.
Soft4Boost Toolbar Cleaner este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de DYY Video Converter:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de video.
DYY Video Converter este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de DuckCapture:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi de ecran.
DuckCapture este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Simple Zip:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate.
Simple Zip este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

»» Versiunea cea mai recentă de Smart Free Photo Resizer:

un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fotografii digitale.
Smart Free Photo Resizer este un program Freeware. Pentru download apasă »» descarcă »

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker